Husky Creating Stories

Av Husky Podcast

Lokal:
Funäsfjällen
Adress:
Bergarvägen 18, 840 97 Bruksvallarna, Sverige
Härjedalen NV
Se i Google Maps
17 - 20 augusti styr vi den första upplagan av Husky Creating Stories till Funäsfjällen där vi tillsammans med Louise Östberg utmanar oss och njuter i vacker fjällmiljö. Tillsammans i en liten grupp kommer vi att röra oss helt för egen kraft med hjälp av olika transportmedel som löpning, vandring och mountainbike. Vårt fokus ligger på förflyttning i olika former. På dagarna förflyttar vi oss fysiskt och på kvällarna samlas vi runt lägerelden. Där, tillsammans med vår guide, hamnar en annan typ av förflyttning i fokus – inte bara hur vi rör oss i naturen, utan även hur vi kan röra oss mot det liv som vi kanske egentligen vill leva. Istället för att lyssna på ett avsnitt i ensamhet vill jag att du nu ska dela upplevelsen och finna inspiration på plats och i rörelse tillsammans. Vi kommer att sova två nätter i ett gemensamt basecamp omkring lägerelden där tält redan finns på plats. Den sista natten njuter vi av lyxen på Fjällnäs Resort. Det här är en resa där vi tillsammans anstränger oss på dagarna för att lägerplatsen med den sprakande lägerelden ska kännas än mer välkomnande vid dagens slut, det är inte en resa där du ska lyssna på vad din pulsklocka säger. Upplevelsen och rörelsen står mer i fokus än tider och tempo. För att följa med oss bör du kunna springa i två timmar genom fjällterräng utan längre pauser, men du behöver inte ha sprungit ultramaraton. Vårt tempo är lågintensivt och effektivt då vi siktar på att vara i rörelse många timmar varje dag. Vädret kan utmana oss, men du som följer med vet att göra det bästa av varje situation och tillsammans håller vi humöret uppe. Du bör ha grundläggande färdigheter för att klara av stundtals teknisk fjällcykling, men du behöver inte ha tävlat i MTB förut. Det här är en resa där du kopplar bort världen utanför och då du låter kroppen arbeta. En resa där du njuter av stunden och låter dig inspireras. Den fysiska träningen blir en positiv bieffekt av resan, men det är inte träningen som står i fokus. Varmt välkommen med din bokning! /Magnus Ormestad, Husky och Anna Hedlund, Time-OUT Productions
Finns platser
Datum -
Tid -
Slut -
*
*
*
*
*
*
*
*
*
* För säkerhets skull, om något händer dig, så vill vi kunna nå en nära anhörig. Du ansvarar själv för att ha giltigt olycksfallsförsäkring.
*
Bokningen är bindande och en faktura på resans totala belopp, 5900kr kommer att skickas till din adress som du angivit ovan. Beloppet ska vara oss tillhanda innan avresa. Fram till 5 augusti gäller återbetalning med 75% av beloppet om du avbokar, därefter återbetalas ej resan men kan överlåtas på annan resenär om du finner en ersättare. nnJag är medveten om att detta är en delvis utmanande resa i fjällterräng. Min hälsa är tillräckligt god för att klara av denna resa och jag har egen olycksfallsförsäkring.
Med på resan är en professionell fotograf och bilder kommer att spridas på sociala kanaler och i andra medier. Husky förbehåller sig rätten att publicera bilder från eventet. Godkänner du att synas på bild i dessa sammanhang? Vi respekterar givetvis om du inte vill synas och du är varmt välkommen oavsettt.
Om du har något övrigt du vill tillägga
Laddar...