Miljöövervakningsdagarna 2018

Av Länsstyrelsen i Södermanlands län

Lokal: Sunlight Hotel Conference & SPA
Adress: Industrigatan 2, 611 38 Nyköping, Sverige
Se i Google Maps
Kontakta arrangören
010-22 34 321

 

Förlängd anmälanstid till 11 september! 

 

”Miljöövervakning med ett klimat i förändring”

 

Miljöövervakningsdagarna är årets största mötesplats för chefer, handläggare på länsstyrelser, andra myndigheter samt andra organisationer som arbetar med miljöövervakning eller berörs av ämnet. Konferensen är ett sätt att träffas och samverka och för att fördjupa oss i aktuella miljöövervakningsfrågor.

22 år har passerat sedan Södermanland stod som värd för Miljöövervakningsdagarna och mycket har hänt sedan dess. Årets upplaga blir i vackra Nyköping, med ett tema som verkligen behöver lyftas. Varmt välkomna!

Program*

*Uppdaterat 18 juli 2018

 

Deltagaravgifter

Avgiften för två dagars konferens är 2800 kr exkl. moms och för en dag 2000 kr exkl. moms. I priset ingår deltagande i konferensen, lunch, fika och 3-rätters middag på Nyköpingshus samt exkursioner (om man anmäler sig till båda dagarna).

 

Betalning sker i samband med anmälan till:

Länsstyrelsen i Södermanlands län

611 86 Nyköping

Bankgiro: 5051-8653

Märk betalningen med:

Namn och organisation

Spec: MILJÖ2018

Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag till konferensen är 11 september.

 

Plats och resa

Sunlight Hotel Conference & SPA i Nyköping. Sunlight ligger centralt i Nyköping och endast tio minuters promenad från tåg- och busstation. Nyköping ligger tio mil söder om Stockholm och nås enkelt med tåg eller buss. 

 

Logi

Boende bokas separat av respektive deltagare. Kostnad för boende tillkommer utöver deltagaravgiften. 

Rum är förbokade på Sunlight Hotel Conference & SPA. Vid bokning av boende på Sunlight får man fri tillgång till simbassäng, bubbelpooler, bastu och gym. Vid bokning finns två alternativ:

  • Sunlight pris logi del i dubbelrum per person och natt: 795 kr inkl. moms
  • Sunlight pris logi enkelrum per person och natt: 1 095 kr inkl. moms

Mejla bokning@sunlight.se och märk med MÖ2527. I mejlet ska framgå: enkel eller dubbelrum, antal nätter, fullständiga fakturauppgifter och kontaktuppgifter. Detta bör göras snarast, länsstyrelsen har förbokat rum till och med den 24 augusti.

 

Parallella föredrag 

Onsdag 26 september blir det parallella föredrag, se programmet för närmare beskrivning av de olika föredragen. Välj ett tema från varje block.

 

Exkursioner 

På morgonen den 27 september anordnas det fyra olika exkursioner, en mer utförlig beskrivning av exkursionsmålen finns i programmet. Ange i formuläret vilken du önskar att delta på.

 

Utställningsmöjligheter

Det finns möjlighet att bidra med en utställning i samband med konferensen. Det finns begränsat plats och tidigt anmälda har företräde. Anmälan som utställare görs i ordinarie anmälningsformulär. Läs mer om utställningsmöjligheter här!

 

Sidoarrangemang

Den 25 september anordnar Naturvårdsverket tillsammans med Havs- och vattenmyndigheten en samverkansträff på Sunlight Hotel Conference & SPA. En separat inbjudan kommer att skickas från Naturvårdsverket och Havs- och vattenmyndigheten till bland annat miljöövervakningssamordnare på länsstyrelserna. Anmälan görs i samband med anmälan till Miljöövervakningsdagarna.

 

Skriv ej ut programmet, det delas ut på konferensen.

 

Så hanterar vi dina personuppgifter

Finns tyvärr inga biljetter

Tyvärr finns det inga biljetter till arrangemanget.

Laddar...