Move by Heart

Av Rebecca Krantz - Holistic future

Lokal:
Clarion Hotel Arlanda Airport
Adress:
Tornvägen 2
Stockholm-Arlanda
Kontakta arrangören
Rebecca Krantz 0709-62 62 90

VÄLGÖRENHETSEVENTET MOVE BY HEART
12 OKTOBER , CLARION HOTEL ARLANDA

Välkommen till Move by Heart -  Träningseventet för kampen mot sexuell exploatering av barn.

Vad kommer hända under dagen? 
Eventet pågår 09:30 - 17:00 (registrering från 08:30)
Det blir en dag fylld med sköna pass och intressant föreläsning som får dig att skratta, svettas och njuta. En gedigen uppsättning instruktörer kommer inta scenen och ta dig med på sköna moves. För vad sägs om Cecilia Gustafsson, Åsa Ingelög, Dorotka Baburin, Erika Kits Gölevik och Mohamed "Mommo" Ragragui (Zumba). Föreläser kommer Rebecca Krantz aka grundare av eventet att göra under dagen, och Henrik Hjelt kommer och kör stand up under/efter lunchen. Det kommer bli en dag av rang!

Det kommer finnas fina utställare på plats som kommer erbjuda  schyssta eventpriser på alltifrån solglasögon, kläder till träning. Det kommer också finnas möjlighet att kostnadsfritt få göra lite funktionstester och liknande under dagen. Dessa utställare kommer du kunna läsa mer om på hemsidan, www.holisticfuture.se/move-by-heart, inom kort och det kommer även fyllas på under sommaren och postas här i eventet och på sociala medier, så håll utkik. 

Det är möjligt att köpa till en god lunchbuffé (görs vid anmälan till eventet) och Clarion Hotel Arlanda bjuder på kaffe och te under hela dagen. De kommer även ha en fikavagn med försäljning utanför där vi tränar, så att du kan fylla på energin hela dagen. Självklart får du även ta med dig eget att tugga på. 

Du kommer vid anmälan till eventet (se länk nedan i evenmanget) kunna välja till en lunchbuffé för 100:- inkl. dryck. Är du långväga gäst eller vill göra en lyxweekend så finns möjlighet att boka dubbelrum på Clarion Hotel Arlanda till ett väldigt förmånligt erbjudande.  De erbjuder 860:-/dubbelrum och natt denna helg. Bokningskod får du när du anmäler dig och betalar för eventet. Erbjudandet gäller en eller två nätter helgen 11-13 oktober. Med reservation för att hotellet kan bli uppbokat av andra gäster. 


Sprid gärna (och för mer information)
Hemsida - Move by Heart (här hittar du schema, info om klasser och instruktörer samt "utställare" under dagen)
Facebookeventet Move by Heart
FB sida @holisticfuture
Instagram @rebecca_holisticfuture 

Frågor?
rebecca@holisticfuture.se 
 

Move by Heart – en dag där vi alla rör oss med hjärtat som drivkraft.

Tack för att just DU vill vara med och bidra till ECPAT Sveriges viktiga kamp för barn och ungdomar genom att delta denna dag! Vill du endast bidra med pengar, så hör av dig via mail, det går självklart jättebra!

Med värme,
Rebecca Krantz
Grundare & Projektledare för Move by Heart

Medsponsorer: 
Clarion Hotel Arlanda Airport
Memlin

 

Finns tyvärr inga biljetter

Tyvärr finns det inga biljetter till arrangemanget.

Laddar...