;

Mind the Gap - London 2019

Av Lin Education

Sted: Intercontinental London - The O2
Adresse: 1 Waterview Dr, London SE10 0TW, Storbritannien
Vis kart
Kontakt arrangør
800 249 55

Lin er offisiell partner til Bett Show

I et fantastisk lokale like ved O2 Arena gjennomfører vi årets skoleutviklingsreise med temaet å bygge bro over gapet mellom teknologi og læring.

Mind the Gap er et omfattende og inspirerende program bestående av valgfrie seminarer, workshops og aktiviteter.

I pakkeprisen inngår fly t/r fra Oslo, samt tre overnattinger på Hotel Grange City eller Grange Tower Bridge. Prisen er per person i dobbeltrom, og du har mulighet for å velge enkeltrom for et tillegg på NOK 1 500,-/natt.

NYHET!
Mulighet for å velge oppgradert overnatting på Intercontinental The O2 som har direkte tilgang til eventlokalet (tillegg: NOK 900,-/rom/natt)

Bestillingen er bindende, men det er mulig å gjøre navneendring for påmeldt deltaker fram til 31. desember.

Når alle opplysninger er utfylt, kan du velge «Legg til flere deltakere» lengst nede for å melde på flere personer i samme bestilling.

Dato -
Tid -
Slutt -
*
*
*
*
*
*
*

Vær oppmerksom på at navn, tittel og arbeidsplass blir trykket på ditt navneskilt. Vi anbefaler at du dobbeltsjekker at alle opplysningene stemmer.

Dersom feltet blir stående tomt godtar du å bli plasser på rom med en annen deltaker av samme kjønn. Dette gjelder naturligvis ikke deg som velger enkeltrom.
Mer informasjon om din nøtteallergi
F.eks. om du behøver assistanse med rullestol e.l.
*
Jeg bekrefter at personen i påmeldingen har gyldig pass/visum for innreise til Storbritannia, at dette fortsatt er gyldig i januar 2019.
*
Akkurat som i passet
Akkurat som i passet
*
>> View price breakup
Laster...