Jonas Eriksson - Vinnarskalle på alla planer - Malmö

Av MPYA FINANCE

Lokal:
STUDIO
Adress:
Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö, Sverige
Hamnen
Se i Google Maps
Kontakta arrangören
070-3009729

Hur man agerar chef för Zlatan, Messi, Ronaldo och de övriga fotbollsspelarna i världen – samt hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur

Jonas kombinerar sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång. Jonas har ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation i näringslivet samt ledarskap i pressade situationer.

 Därför kan Jonas på ett personligt sätt berätta om likheterna att skapa ett team på arbetsplatsen och ett team på planen - där det gäller att våga ta beslut, sälja in dem och klara pressen när 22 spelare, 75 000 åskådare och flera hundra miljoner TV tittare tycker han har gjort fel.

Under föreläsningen tar Jonas er med till en värld där möten med de stora stjärnorna är vardag, där alla beslut granskas i detalj, där pressen är enorm och där ett enda misstag kan avsluta karriären. Jonas berättar historien om varför han valde att skaffa sig det han beskriver som "världens svåraste jobb", trots att han egentligen inte behöver jobba mer i hela sitt liv. Han berättar hur man klarar av att ta beslut under extrem stress, samt hur man får superstjärnorna på planen att se honom som den naturliga ledaren.

Du behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att ryckas med i Jonas föreläsning. Han berör många relevanta ämnen som är aktuella som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

När, var, hur

  • Dag: Fredag 25 januari kl 07:30

  • Start: Frukost 07:30

  • Plats: STUDIO, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö

  • Jonas Eriksson föreläser 08:00 – 09:00

MPYA Finance och Jonas Eriksson

Vi på Mpya Finance tycker att Hälsa är viktigt. Mår vi bra presterar vi bättre även på jobbet. Vi försöker hitta inspiration i vardagen och samtidigt värna om balansen mellan arbete och fritid. Vi har länge varit nyfikna på Jonas Eriksson och har äntligen fått till en föreläsning. Alla vill väl höra en rolig berättelse om företagande, superstjärnor och filmningar! Välkomna…

Händelse är inte tillgänglig just nu, kontakta arrangören för ytterligare information.
Laddar...