Google Educator - Nivå 2

Av Lin Education

Lokal:
Lin Educations kontor, Stockholm
Adress:
Rökerigatan 20
Stockholm
Se i Google Maps
Kontakta arrangören
+46722294898

Brinner du för Googles verktyg i klassrummet?

Google Educator Level 2 är den andra av två certifieringar specifikt för lärare och IKT-ansvariga. I detta tillfälle kommer vi att gräva djupare i Level 2:s avancerade användningsområden av Googles verktyg, samtidigt som vi skapar och tänker multimodala lärprocesser. Level 2 är perfekt för pedagogen som är redo för nästa steg i teknikintegration. Om du dessutom är intresserad av att ansöka till Google Innovator, så är Level 2-certifieringen obligatorisk.

Google Educator Level 2 fokuserar på meningsfulla och kreativa sätt att integrera 4C (transformativt lärande) i klassrummet. Level 2 inkluderar bland annat de avancerade funktionerna i G Suite som exempelvis HyperDocs - som med hjälp av Google Docs, Maps och MyMaps - används för att skapa geo-instruktioner och virtuella fältresor. Level 2 är perfekt för de lärare som är redo för att prova på något nytt med digitala tjänster i klassrummet samtidigt som de förbereds för Googles Certified Educator Level 2-examen. Förkunskap krävs för klara av nivå 2. 

Förkunskap krävs för klara av nivå 2. Vi rekommenderar därför en nivå 1-certifiering innan du anmäler dig till utbildningen. 

Händelse är inte tillgänglig just nu, kontakta arrangören för ytterligare information.
Laddar...